Onze Charcuterieafdeling

Onze charcuterieafdeling valt onmiddellijk op door de grote variatie, wij bieden jou een indrukwekkend gamma aan kwaliteit fijne vleeswaren. Elke dag opnieuw snijden onze medewerkers voor jou vers van het mes. Elk seizoen willen we jou verrassen met nieuwe producten.

Heb je een speciale wens of wil je iets Proeven ?

Wil je dikkere of juist dunnere sneetjes? Een feestje, grotere hoeveelheden stel je vraag gerust aan onze medewerkers. Bestel het liefst voor je langskomt, telefonisch 015 61 30 00 of via mail info@spar-elewijt.be dan maken wij je bestelling klaar en hoef je niet te wachten.

Heb je graag een tapas- of charcuterieschotel? Geen probleem, onze medewerkers staan u graag bij met advies en tips !

Want smaakvol eten is bij Spar Elewijt de gewoonste zaak van de wereld.

Charcuterietips

  • Lekker en genieten zonder zorgen? Kies één van onze onweerstaanbare tapasschotel, charcuterieschotel of een combi schotel kaas en charcuterie. 
  • Op dieet? We maken je graag wegwijs in onze magere en zoutarme charcuteriesoorten. Tips voor lijners : Filets d’anvers, filet de saxe, gekookte ham , kalkoenham , kippenham… Kwestie van gezond verstand.
  • Met charcuterie kan je een grote verscheidenheid aan smaken op tafel zetten, niet alleen voor op de boterham maar ook voor warme bereidingen.

Wist u dat ?

  • In tegenstelling tot wat meeste mensen denken, breughelkop tot de magere vleeswarensoort behoort ?
  • Paardenvlees één van de gezondste vleeswaren is ? Paardenvlees is mager, bevat veel ijzer en veel kwaliteitsvolle eiwitten en is ook rijk aan vitamine B.
Go top