KAAS ONZE PASSIE !

Gezellige babbel of borrel, familie, vrienden op bezoek. Onze kaasschotels scoren bij elke gelegenheid. Wij zorgen voor een heerlijke mooie blikvanger, jij voor sfeer en gezelligheid.

Je kan bij Spar Elewijt je kaasschotel afhalen vanaf openingstijd tot sluitingstijd.. . Voor afhaling in het weekend vragen wij je een 3tal dagen vooraf te bestellen, voor een feestdag of voor een grote groep, graag een week vooraf.

Hou er rekening mee dat je de kaasschotel zeker een uur op kamertemperatuur laat klimatiseren. Je zet alles kant en klaar op tafel en kan uitgebreid genieten van je gezelschap zonder voortdurend naar de keuken te rennen. Lust één van de gasten geen kaas dan kan je hem/haar verrassen met een tapas- of vleesschotel.

Kaasschotels vanaf 4 personen.

Elk jaar gaan we op zoek naar een mooi gevarieerd aanbod. Klassieke kazen maar ook kazen bij authentieke kaasboerderijen. Belgische kazen blijven ons verbazen en daar mogen we best fier op zijn !

Onze kaasschotel vanaf 6 personen bevat minstens 7 verschillende kaassoorten. Heeft u meer gasten op bezoek dan stijgt ook het aanbod van de kazen. Wij zoeken samen met U naar een juist evenwicht qua smaak en melksoort kortom een goede combinatie qua karakter en structuur.
Onze kaasschotels worden mooi gepresenteerd op een schotel, versierd met fruit van het seizoen, droge vruchten, chutney, vijg- en dadelbrood. Wij voorzien ook vlagjes met de naam van de kaas.

Bij het maken van uw kaasschotel houden wij rekening met :

  • Uw voorkeur met ons advies ! Denk niet alleen aan uw smaak maar ook de smaak van uw gasten.
  • Het seizoen waarin de kaas ideaal is om te consumeren
  • De verschillende melksoorten (koe-geit-schaap) waarvan de kaas gemaakt wordt.
  • De verschillende kaasfamilies : geiten- en schapenkaas,  witschimmelkazen, roodbacterie kaas, harde en halfharde kazen, blauwgeschimmelde kazen.

GEEN KAAS ZONDER BROOD ?!

  • Brood hoort bij een kaasschotel, vers gebakken stokbrood, mini broodjes, notenbrood, rozijnenbrood, noten vruchtenbol, mogelijkheden genoeg. Wenst u een aangepast broodassortiment bij uw kaas, dan bakken wij deze broodjes vers af tegen het uur van afhaling. 
Go top